…Ja taloon tuli Mari 

In medias res (suoraan asiaan) 

Tervehdys kaikille . Toiminnankehittäjä, hankesihteeri ja taloemäntä, näillä nimikkeillä minua voi kutsua. Minä, Mari Väänänen ( 30 v.) aloitin toiminnankehittäjän työt täällä Taitotalossa tammikuun puolessa välissä ja jatkan tämän loppuvuoden ajan. Joku saattaa tunnistaa minut muualtakin. Kyllä, olen toimittajana paikallislehti Ruokolahtelaisessa ja aion luovia jatkossa näiden kahden työpaikan välillä. Töitä riittää myös kohta 1,5 vuotta täyttävässä Siiri-tyttäressä.

Asun perheeni kanssa Ruokolahden Heinärikkilässä ja ammatiltani olen Yo-datanomi eli vahvimmat alueeni ovat tietotekniikka ja informaatioteknologiapalvelut. Toimittajataustastani uskon olevan hyötyä Taitotalon toimenkuvassani ja uskon, että tiedotus talosta toimii ulospäin.

Alkanut työsarkani täällä Taitotalossa on toivottavasti hedelmällinen ja opettava. Oppia ikä kaikki.

Olen kaikkien Taitotalon käyttäjien palveluksessa ja otan mielelläni vastaan ideoita ja kehittämisajatuksia talon käytöstä. Minut löytää arkisin Taitotalolta tai puh. 040 7764103, yhteyttä voit ottaa myös sähköpostilla mari.vaananen@taitotalo-ruokolahti.fi

Haec habui, quae dixi ( Tämä minulla oli sanottavaa) 

Yhteistyöterveisin Mari Väänänen